när det är sol

på lunchen så passar vi på att lägga oss på gräsmattan och njuta lite... Tillsammans med katterna och hunden :)
.
.

HEIDEPARK


EN SNABB UPPDATERING

Ojojoj! Det var länge sen.. Mycket som har hänt sedan sist! Madde - en gammal praktikant var här på besök i en vecka, vi har haft 30-års kalas för Julia, jag och Tina har lekt veterinärer och utfört "operationer" på Flori, jag och Tina har varit på Heide park - stor nöjespark, jag har ridit Tinas haflingerponny (!) och travat på Feeling. Ska försöka ladda upp lider bilder snarast möjligt, klockan börjar bli lite mycket nu! Julia och Heiko har semester de två kommande veckorna så jag och Tina ska turas om att ta morgonfodringarna... Så imorgon blir det uppgång vid halv 7, mysigt!
.
Btw, kan ju meddela att vi har kanonväder nu! Strålande sol och över 20 grader... Nästa vecka ska det bli över 30 grader! Om mina källor har rätt, återstår och se! Håll tummarna :)

presenter

Fina presenter från fina människor!

DAGS ATT SOVA

Imorgon tänkte jag visa er vad jag har fått i födelsedagspresent! :) Men nu ska jag gå och lägga mig... God natt mina kära vänner

Mina föräldrar har varit på besök

Mina föräldrar har varit på besök! Dom kom i torsdags kväll och åkte hem imorse. Vi har haft två mysiga dagar tillsammans. På fredagen så var jag ledig hela dagen så vi åkte in till Hamburg och åkte sightseeingbåt, gick runt i staden, shoppade lite och hade det helt enkelt mysigt tillsammans! På lördagen och ja, min födelsedag så jobbade jag på förmiddagen och sen så hade Julia fixat en riktigt födelsedagslunch! Så till lunch kom även mamma och pappa, så fick jag lite presenter och sedan åkte vi in till Hamburg och fortsatte att promenera runt och åt en mysig middag. Vi hade planerat att gå på vattenspelet men efter 10 minuters show så började det spöregna så då började vi röra oss hemmåt i blöta kläder och framförallt skor!
.
Jag saknar er redan!

RSS 2.0