en kvällstur in till hamburg

Igår lämnade den andra praktikanten Vero Ellerhoop för att åka hem till nya äventyr! Hennes familj har varit här på besök sedan i måndags och de har tillsammans gjort lite olika utflykter. I fredags så var planen att åka in till Hamburg och kolla på en vattenshow som tydligen är ganska känd. Det var två konstnärer som tillsammans hade skapat showen där de med ljud, ljus och vatten skapade en häftig och vacker show. Så här kommer lite bilder från kvällen.
På bussen till s-bahn så hade dem ett bibliotek, liksom kan ju alltid vara bra att ha en bok att läsa i de minuterna man sitter på bussen!
Väl framme i Hamburg var vi lite tidiga så vi bestämde oss för att ta en fika. Vero köpte fruktsallad och kaffe, jag köpte smoothie och kaffe. Riktigt gott!
Hej Åke!!
Väl framme i parken där vattenshowen skulle äga runt, dock lite längre bort! På vägen dit så fick man gå över dessa läskiga sakerna :)
Veros urgulliga lillasyster!
På tåget hem så var det ett par som var lite trötta!

Kommentarer
Postat av: Ullis

haha åh Philips!!

2011-07-18 @ 00:36:21
Postat av: Anna D.

Trevlig blogg och roligt att läsa om det som hände medan vi var där! Fin bild på vattenspelet också! Kanske länkar jag till dig från min blogg ...

Vi kom gott hem, som du nog redan vet, och – som sagt – varmt lycka till i fortsättningen!

2011-07-18 @ 23:01:13
URL: http://annaduner.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0